In de afgelopen periode hadden we de bewuste keuze gemaakt om geen updates te plaatsen op onze social mediakanalen over onze Paymaanwerkzaamheden. Gezien de onrustige en onzekere situatie in Afghanistan, leek het ons verstandig om een tijdje onder de radar te opereren. Dit allemaal in het belang van de kinderen, hun gezinnen en onze teamleden. Op deze manier hebben we geprobeerd Рwaar het kon Рeen stukje bij te dragen aan hun veiligheid. Onze sponsoren hebben we in de afgelopen periode via email op de hoogte gehouden. In stilte zijn we altijd doorgegaan met onze werkzaamheden. 

In de komende periode gaan we langzaam onze zichtbaarheid op social media weer verder vergroten. We zullen dit stapje voor stapje doen en steeds zorgvuldige afwegingen maken welk beeldmateriaal op onze social mediakanalen kunnen delen.

Heb je vragen of wil je meer over Paymaan en/of onze werkzaamheden weten, laat het ons vooral weten: info@paymaan.nl