Update mei 2022

Update Mei 2022 Beste allen, In de afgelopen bijna 9 maanden hadden we de bewuste keuze gemaakt om geen updates te plaatsen op onze social mediakanalen over onze Paymaanwerkzaamheden. Gezien de onrustige en onzekere situatie in Afghanistan, leek het ons verstandig om...

Sponsorloop Marnix college

Helpen julle ook mee? 3 juni 2022 actiedag voor stichting Paymaan. Klik hier voor meer informatie.

Er wacht een kind op u

Wij bekommeren ons om het lot van wees-en straatkinderen in Kabul, Afghanistan. Paymaan betekent letterlijk: belofte. Onze belofte is om het welzijn van deze kinderen te bevorderen door onderwijs en beperken van kinderarbeid.

 

Over Paymaan

 

In 2007 nam een groep Nederlands-Afghaanse jongeren het initiatief tot oprichting van Paymaan. Wij hebben zelf de ellende van de oorlog in Afghanistan ervaren en hier in Nederland volop kansen gekregen op lager, middelbaar en hoger onderwijs. Wij realiseerden ons des te meer dat kinderen niet behoren te werken maar recht hebben op onderwijs.

Financiële adoptie

Wij zoeken voor geselecteerde kinderen een adoptieouder. Daarmee zorgt de adoptieouder voor het financiële welzijn en tegelijkertijd ook voor onderwijs van het kind.

kinderen gaan naar school

Deze kinderen wachten op u!

kinderen zijn afgestudeerd

Helpt u Zainab naar school ? 

 

Of zorgt u ervoor dan Nadia een goede opleiding krijgt?

Onze kinderen

Asma

Asma gaat……….. verhaal 

Marwa

tekst over marwa

 

Elham

 

Neda

 

 

Contact

Wil je meer weten over Paymaan, ons ondersteunen adoptie ouder, vrijwilliger of ambassadeur worden.

13 + 1 =