Wie zijn wij

Het bestuur van de stichting bestaat uit een groep toegewijde mensen die geïnspireerd worden door het ideaal van gelijkheid en gerechtigheid

Walid Issa

Voorzitter

Parweez Koehestanie

Vice voorzitter

Banafsha Yousofi

Penningmeester

Homayra Popal

Coordinator Adoptieproject

Vrijwilligers en ambassadeurs

 

Sinds de komst van de nieuwe machthebbers, hebben grote internationale hulporganisaties hun activiteiten gestaakt. Paymaan kan dat gat niet opvullen maar wil graag een tandje bijzetten. Wij zijn een kleine organisatie met beperkte middelen en mensen maar wij willen naar vermogen graag meer kinderen helpen.

 Daarvoor zijn wij op zoek naar betrokken vrijwilligers die ons team kunnen versterken met het inbrengen van nieuwe ideeën en initiatieven voor het werven van donoren en het organiseren van activiteiten om grotere bekendheid te creëren voor het werk van de Stichting Paymaan.

Ook zoeken we ambassadeurs die onze missie willen verspreiden binnen hun netwerk en relevante media. We hebben de afgelopen 15 jaar ondervonden dat ambassadeurs die onze boodschap uitdragen bij vrienden en familie, binnen hun sport en gezelligheidsvereniging, serviceclubs e.d., zeer effectief zijn.

Paymaan biedt u als ambassadeur en vrijwilliger de mogelijkheid te worden betrokken bij een groep mensen die grote voldoening beleven aan hun inspanningen.

Uw inzet doet ertoe! En draagt bij aan het welzijn van onderbedeelde kinderen. U biedt hen toekomstperspectief.

U krijgt de ruimte nieuwe initiatieven te ontwikkelen, uzelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te oefenen die bij zullen dragen aan stukje trots en zelfverwezenlijking

Contact

Wil je meer weten over Paymaan, ons ondersteunen adoptie ouder, vrijwilliger of ambassadeur worden.

3 + 10 =