Wie zijn wij?

Het bestuur van de stichting bestaat uit een groep toegewijde mensen die geïnspireerd worden door het ideaal van gelijkheid en gerechtigheid.

Walid Issa

Voorzitter

Parweez Kohestanie

Vice-voorzitter

Banafsha Yousofi

Penningmeester

Homayra Popal

Adoptieproject

Vrijwilligers en ambassadeurs

Sinds de komst van de nieuwe machthebbers hebben grote internationale hulporganisaties hun activiteiten gestaakt. Paymaan kan dat gat niet opvullen, maar wil graag een tandje bijzetten. Wij zijn een kleine organisatie met beperkte middelen en personeel, maar we willen graag naar vermogen meer kinderen helpen.

Daarom zijn wij op zoek naar betrokken vrijwilligers die ons team kunnen versterken met nieuwe ideeën en initiatieven voor het werven van donateurs en het organiseren van activiteiten om meer bekendheid te genereren voor het werk van Stichting Paymaan.

Ook zoeken we ambassadeurs die onze missie willen verspreiden binnen hun netwerk en relevante media. De afgelopen 17 jaar hebben we ervaren dat ambassadeurs die onze boodschap uitdragen bij vrienden en familie, binnen hun sport- en gezelligheidsvereniging, serviceclubs, enz., zeer effectief zijn.

Paymaan biedt u als ambassadeur en vrijwilliger de mogelijkheid om deel uit te maken van een groep mensen die grote voldoening halen uit hun inspanningen.
Uw inzet doet ertoe! Het draagt bij aan het welzijn van onderbedeelde kinderen en biedt hen toekomstperspectief.

U krijgt de ruimte om nieuwe initiatieven te ontwikkelen, uzelf uit te dagen en nieuwe vaardigheden te oefenen die zullen bijdragen aan een stukje trots en zelfverwezenlijking.